Riny en Roald succesvol tijdens Het NK Singles

Het afgelopen weekend ( 13 en 14 november 2021) werd het NK singles gespeeld in Breda. Namens OSV namen Peter en Roald mee bij de heren. In verband met een afzegging door ziekte werd Riny bereid gevonden om bij de dames mee te doen. Bij de dames waren helaas maar 6 dames ingeschreven en zaterdagmorgen werd nog 1 van de dames afgemeld in verband et ziekte. De dames speelden een halve competitie tegen elkaar en uiteindelijk wist Riny de derde plaats in de eindklassering te behalen.

Bij de heren lukte het Peter niet om de finalerondes.

Maar Roald lukte dat wel. Zijn eerste wedstrijd (kwartfinale), tegen Frans Roberts won hij nipt, 6-5 in de eerste set en 6 – 6 in de tweede. In de halve finale, tegen Sjaak Snel, begon Roald heel sterk, 6 – 0 in de eerste set Maar daarna kwam Sjaak sterk terug, 8- 4 in de tweede set. In de tie break was het pleit snel beslecht en won Sjaak met 8 – 0.

Dan maar strijden om de 3e plaats tegen Maus van Tol. Maar helaas was Maus te sterk in deze partij, Eerste set 8 – 1 en tweede set 9 – 3.

Al met al toch weer een succesvol weekend voor OSV Bowls Breda.

Namens de NIOBB en alle deelnemers een compliment aan alle vrijwilligers van OSV Bowls Breda die dit NK hebben mogelijk gemaakt,

Klik op de bijlage hieronder voor alle eindstanden en uitsklagen