Oudenrijn Bowls Open

Afgelopen weekend werd het Oudenrijn Bowls Open gespeeld. Op zondag speelden namens OSV Bowls Breda Adje, Anneke, Henk en Henry.
Het toernooi wordt als volgt gespeeld: eerst 2 Pairs wedstrijden (Adje met Henry en Anneke met Henk), daarna een Singles (Henk) en een Triples (Adje, Anneke en Henry) en tot slot een Fours wedstrijd.
De Pairs wedstrijden werden gespeeld tegen het Vechtdal, met spelers Andy Doctor, Guurtje Copier, Harry van der Ploeg en onze Marja. Beide Pairs wedstrijden werden helaas verloren.
De Singles en Triples wedstrijden werden gespeeld tegen Woods (Geeske Wieringa, Kiny Geerdes, Wim van Es en Piet Mantel). De Singles wedstrijd (tegen Piet) ging verloren maar de Triples wedstrijd werd wel gewonnen.
Na deze 2 wedstrijden werd een tussenstand opgemaakt om te bepalen wie de Fours-wedstrijden tegen elkaar zouden spelen. En daaruit kwam dat we tegen De Jack uit Renkum moesten spelen. Na een goed begin was er opeens een end met 5 shots tegen en dat was teveel van het goede, dus jammer genoeg ging ook de Fours wedstrijd verloren.

Winnaar van het toernooi werd het team van Almere (Annie en Wim van Belzen, Cor Scheick en Kees van Beusekom) na een spannende Fours wedstrijd tegen het team van Marja, die daarmee tweede werden. Als derde eindigde het team van BC Oudenrijn: Ineke Ploeg, Truus Dijkstra, Joop van Luyn en Nonnie van Dongen.

Een kleine troost, we hadden als team wel de mooiste prijzen van de verloting.