OSV Bowls Breda Vriendentoernooi 30-7-2022

Vandaag is het Vriendentoernooi gespeeld. 48 deelnemers uit Nederland en België hebben aan dit pairs toernooi deelgenomen. De teams waren vooraf samengesteld door de Toernooicommissie van OSV. In het openingswoord van Luuk Nobelen (voorzitter van OSV), waarin hij alle deelnemers welkom heette, moest hij helaas ook mededelen dat deze week onze secretaris, mevrouw Bea Verheijen, is overleden.

Nadat alle teams 3 wedstrijden hadden gespeeld kon de eindstand worden opgemaakt.

En dan is het toch wel opmerkelijk dat 2 Belgische spelers (uiteraard samen met hun medespelers), die meer shortmat dan bowls spelen, met de eerste 2 plaatsen naar huis gingen. Misschien moeten wij Nederlanders ook maar meer shortmat gaan spelen en de Belgen meer tegenstand gaan bieden bij die spelvorm.

De winnaars:

En de eindstand (met link): https://www.osvbowlsbreda.nl/wp-content/uploads/2022/07/Eindstand-OSV-Bowls-Breda-Vriendentoernooi-30-7-2022.pdf

Jan Kraker van BC Eindhoven heeft weer de nodige foto’s genomen tijdens dit toernooi en ze verwerkt in een mooie presentatie. Klik op onderstaande link om deze presentatie te bekijken.

2022-07-30-Breda-OSV-Jubileumtoernooi – Google Presentaties