In memoriam: Bea Verheijen

Op 28 juli 2022 bereikte ons het droeve bericht dat Bea in de leeftijd van 76 jaar is overleden.

Bea werd op 1 juni 2009, samen met Piet, lid van OSV Bowls Breda. Al snel ging ze toernooien spelen en ze werd twee keer eerste tijdens de Clubdag (in 2010 en 2012).

In 2014 werd Bea lid van het bestuur en een jaar later werd ze de secretaris van de vereniging. In die functie regelde Bea de inschrijvingen voor de toernooien en notuleerde ze (samen met Ankie) de bestuursvergaderingen en de ALV’s.

In 2015 heeft Bea haar laatste toernooi gespeeld, fysiek werd het te zwaar. En ook het spelen bij de club op dinsdagmiddag werd steeds moeilijker.

In 2020 werden de lichamelijke problemen als maar groter en moest ze diverse behandelingen en operaties ondergaan.

Al die jaren is ze lid gebleven van OSV Bowls Breda en heeft ze, zo lang als dat kon, de taken van de secretaris uitgevoerd.

In 2 jaar tijd verliest OSV Bowls Breda voor de zevende keer een gewaardeerd en gemotiveerd lid. Mede door haar inzet was het mogelijk dat wij onze sport konden blijven spelen.

Wij wensen Piet en de familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Hieronder de rouwkaart.

https://www.osvbowlsbreda.nl/wp-content/uploads/2022/08/Rouwkaart.pdf.

De uitvaartdienst vind plaats op donderdag 4 augustus vanaf 11:45 uur, Deze is via een livestream te volgen op http://www.liveuitzendingen.nl met code A2839F9A.