Goede resultaten OSV tijdens het NK Pairs Indoor 2022

Op zondag 6 maart zijn de finalrondes gespeeld .

Henny en Roald speelden de kwartfinale tegen Jan Kraker en Ad Boogers van BC Eindhoven. Na een stroef begin (4-1- achter na 3 ends) wisten ze de wedstrijd redelijk eenvoudig te winnen met 15-7.

Cees en Ruud begonnen de finale dag tegen Hetty Witmans en Leo Brama van BC Almelo. Een achterstand van 6-5 in het 7e end werd omgebogen naar een 13-8 winst.

Peter, die samen met Jan Lenselink speelde voor LKV ’t Overschotje, wist zijn eerste wedstrijd tegen Wim van Es en Leo Braun van BC Woods, te winnen met 12-6.

In de halve finale speelden Cees en Ruud tegen het sterke team uit Almere, Wim van Belzen en Paul van der Vliet. Pas in het 5e end wisten Cees en Ruud het eerste punt te scoren en ze stonden toen al achter met 6-1. Daarna kwamen ze wel iets terug maar 3 shots tegen in het 9e end deden ze de das om en ze verloren de wedstrijd uiteindelijk met 11-7.

Henny en Roald verging het niet veel beter tegen Peter en Jan. Ze liepen steeds iets achter de feiten aan en verloren de wedstrijd uiteindelijk met 10-6.

Cees en Ruud speelden dus om de 3e en 4e laats tegen Henny en Roald. Dit werd een spannende wdstrijd met steeds wisselende kansen. Na 6 ends stonden Cees en Ruud met 7-4 voor maar in het 7e end scoorden Henny en Roald 5 shots. Daarna wonnen Cees en Ruud de volgende 3 ends en namen ze een 12-9 voorsprong. Het 11e end was weer een prooi voor Henny en Roald met 4 shots, 13-12. Het laatste end moest dus de beslissing brengen en die werd met 1 shot gewonnen door Henny en Roald.

Peter speelde met Jan de finale tegen Wim en Paul. Ook hier ging het lang gelijk op, 8-7 voor Wim en Paul na 9 ends. De laatste 3 ends werden echter overtuigend door Wim en Paul gewonnen, eindstand 13-7.

Klik op onderstaande link om de eindstand en alle uitslagen te bekijken

https://www.osvbowlsbreda.nl/wp-content/uploads/2022/03/NK-Pairs-Indoor-2022-Eindstand-en-uitslagen.pdf