Clubdag 8 januari 2023

Op zondag 8 januari is de traditionele clubdag gehouden.

20 spelers zijn door de toernooicommissie ingedeeld in 10 teams en speelden ieder 2 wedstrijden.

Nadat alle teams 1 wedstrijd hadden gespeeld gingen Harrie en Hennie ruim aan kop door met 17 – 0 te winnen van Riny en Luuk. Nel en Jan volgden op de tweede plaats door een 12 – 2 zege op Carla en Cees en Hans en Ruud stonden derde na een 12 – 4 zege op Ankie en Nic.

Hierna werd gepauzeerd en werd de lunch genuttigd in de Arena. Tussen de bedrijven door werden een aantal leden door voorzitter Luuk in het zonnetje gezet.

Roald werd gehuldigd voor het behalen van het Nederlands kampioenschap Singles indoor bij de heren, in november 2022 gespeeld in Breda.

Nel, lid geworden in 1993 (!), werd gehuldigd met het 30-jarig lidmaatschap, Coby met haar 20-jarig lidmaatschap en Ankie is nu 10 jaar lid van de vereniging. Nia en Theo, die jammer genoeg niet aanwezig konden zijn, zijn ook 20 jaar lid en hun aandenken ontvangen zij bij de eerst volgende gelegenheid.

Nel 30 jaar lid
Coby 20 jaar lid
Nia en Theo 20 jaar lid
Ankie 10 jaar lid

Hierna werden de tweede wedstrijden gespeeld. De drie genoemde winnaars uit de eerste ronde wisten ook hun tweede wedstrijd te winnen en dus moest het shotsaldo de eindstand bepalen. Doordat Harrie en Hennie ook hun tweede wedstrijd ruim wonnen (15 – 2, shotsaldo +30) eindigden zij als eerste, voor Nel en Jan (+15) en voor Hans en Ruud (+9).

De strijd om de rode lantaarn was tot het laatste end spannend. Maar door het laatste punt in het laatste end te scoren wisten Riny en Luuk de negende plaats te veroveren (shotsaldo -22) ten koste van Carla en Cees (shotsaldo -23), die de poedelprijs in ontvangst mochten nemen.

De winnaars

Het was weer een gezellige dag.