Clubdag 2019

13 januari was de datum om de OSV Bowls Breda Clubdag te houden.

24 leden hadden zich ingeschreven om het traditionele toernooi te spelen (dit jaar 3 wedstrijden van 45 minuten), 6 leden kwamen naar de Clubdag zonder te spelen en jammer genoeg waren 6 andere leden om diverse reden verhinderd om aanwezig te kunnen zijn.

Na 3 wedstrijden werd de pauze gehouden en werden de broodjes kroket, ham en kaas verorbert in de Arena van het Optisport Leisure Center. In de pauze werden de leden gehuldigd die in 2018 de nodige ereplaatsen hadden behaald, Dick voor zijn 2e plaats op het NK Singles Indoor en Mariska voor haar 2e plaats op het NK Mixed Pairs Indoor.

Ook werden de 3 beste dames en heren van de Ranking Regio Zuid 2018 (zie de Uitslagen pagina) niet vergeten: Riny, Anneke, Irma, Henry, Dre (niet aanwezig) en Henk.

En natuurlijk de 2 jubilarissen van 2019, Bea en Piet Verheijen, 10 jaar lid, werden gehuldigd.

Na de pauze werd weer snel doorgespeeld.
Tot de laatste wedstrijden bleef het spannend wie met de bekers naar huis zou gaan, zowel voor de beste 3 plaatsen als voor de poedelprijs.
Uiteindelijk werden Riny en Dick winnaar van het toernooi, Johan en Ruud 2e en Adje en Roald 3e. De poedelprijs ging wel verdiend naar Janny en Peter.

Hieronder de prijswinnaars van het toernooi.

De prijzen

En de winnaars

De Eindstand van het toernooi kun je vinden op de Uitslagen pagina.